Een overzicht

Groep of individu....

Coachen is synoniem met het laten ontdekken en vinden van eigen antwoorden door de gecoachte. En als coach helpen wij je om dit zoekproces te begeleiden.

Het gaat hierbij vaak om levens- en loopbaanvragen. Vragen die we vaak proberen op te lossen vanuit de context of dimensie waarin we dagelijks verkeren: werk en gezin. De tredmolen van het leven. En als we in deze 'spiegel' kijken komt het beeld ons vertrouwd voor.

Maar er zijn ook andere 'spiegels' waarin we kunnen kijken. De spiegel van zelfreflectie. De spiegel van bezieling, zingeving, genieten, vrijheid en verbinding. Waar gaat het echt om? Wat zijn mijn diepere drijfveren en verlangens?

Coachingstrajecten van Alle de Vries Coaching zijn:

  • individuele coaching

  • teamcoaching

  • trainingen

  • workshops

  • creatieve en spirituele werkvormen, voor als je nog een stapje dieper wilt gaan

Blader naar de sub-pagina's voor een gedetailleerd overzicht, maar bedenk: alles is maatwerk. Toegespitst op jouw situatie en die van je bedrijf of instelling.

Als je interesse hebt: neem vrijblijvend contact op voor een eerste gesprek. Dan kunnen we samen kijken hoe we jou of je team kan 'leren van jezelf te leren' en of het 'klikt'. Aan het eerste gesprek zijn uiteraard geen kosten verbonden.

Kijk maar eens naar de foto bovenaan deze pagina: verf, penselen, schilderdoek. Meer heb je eigenlijk niet nodig, maar het belangrijkste ingrediënt om tot een uniek eindproduct te komen blijft inspiratie!